Det här är vi!

Vi – Ann-Catrin Måbäck och Fredrik Eklund – träffades professionellt i slutet av 1990-talet då vi arbetade tillsammans på Hotell Ekoxen i Linköping. Därefter drev vi tillsammans med Fredriks hustru Karin Göta Hotell i Borensberg under 14 framgångsrika år. Det lilla röda hotellet vid Göta kanal rankades flera gånger under denna period som Östergötlands bästa restaurang enligt White Guide.

Med Skyline restaurang & bar samt Läkarsällskapets festvåning under det nya företagsnamnet E&M Gastronomi AB fortsätter vår gastronomiska resa. Denna gång med en större personalstab och en annan spelplan. Vår ambition med Skyline är att erbjuda ett utbud av allt från café och bar till bricklunch, take away och affärsluncher beroende när på dagen ni gästar oss.

Stort fokus ligger på ett allvarligt världsproblem – matsvinnet. Det är därför som ett hållbarhetstänk genomsyrar hela verksamheten, på riktigt. Tillvaratagande, mathantverk och kvalitet är ledorden för oss.

Menyerna och julborden på Läkarsällskapets festvåning med sin klassiska miljö passar utmärkt ihop med den matlagning vi har med oss i bagaget från vår förra verksamhet.

Tips från kocken hittar ni här!